Brandsikring

Når du skal tække, ved nybygning eller udskiftning af gammelt tag, skal du også vælge, om du vil brandsikre dit tag. Grunden til at brandsikre dit nye stråtag er først og fremmest af store sikkerhedsmæssige grunde og dernæst økonomisk. Du kan læse mere her, om renovering af stråtag eller nyt stråtag.

Brandsikring af dit stråtag

Brandisolering gør, at stråtaget ikke kan brænde på undersiden. Branden vil derfor forblive i tagets overflade og kanter og derved nedsættes brandens hastighed voldsomt. Hvis branden er opstået i stråtaget, fx ved gløder fra ildsted, fyrværkeri eller direkte ildspåsættelse, vil den i de fleste tilfælde blive slukket, uden at der sker skade på husets indre.

Ved brandsikring af dit stråtag reducerer flere forsikringsselskaber brandforsikringspræmien, så udgiften til brandsikring er kraftigt nedsat gennem den lavere præmie over en årrække.

Brandisolering med Sepatec®

Jeg tilbyder Sepatec Brandforsikring, som er godkendt at Dansk Brandteknisk Institut. Systemet er beregnet til brug i forbindelse med nytækning og kan derfor ikke tilføjes på eksisterende stråtage.

Når jeg har udført brandisolering, modtager du et certifikat som garanti for, at Sepatec® er brugt som brandsikring af dit stråtag. For at opnå en reduktion i din brandforsikringspræmie, skal du vise certifikatet til dit forsikringsselskab.

Sepatec® er nemt og billigt at oplægge og derfor også prisbilligt. Den brandsikre glasfiberdug har en åben struktur, og hindrer derfor ikke den naturlige gennemluftning og udtørring af stråtaget. Strukturen gør også, at dit stråtag bliver fri for flyvende frømateriale fra tækkerørene og alt for mange hængende spindelvæv.

Vil du vide mere?

Kontakt os og hør mere om brandsikring af stråtage eller få et uforpligtende tilbud på tlf. 40 86 39 89.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os