Nyt stråtag i Odder

Går du i byggetanker og ønsker et nyt tag, hvor resultatet er arkitektonisk smukt, klassisk og signalerer nordisk kvalitet? Så er et nyt stråtag måske lige det du mangler. Jeg ligger nyt stråtag i Odder og omegn.

At lægge nyt stråtag på nybyggeri, eller skifte plader eller tagsten ud med strå ifm. en renovering giver dig et utal af arkitektoniske muligheder. Stråets bøjelige natur appellerer lege med form og udseende, lige meget om du ønsker det bløde og runde eller det rette og stringente. Stråtaget har desuden også en fin indpasning i den danske natur, og er et 100 procent naturprodukt. Du læse mere her om tagrygning.

Nyt stråtag er en bæredygtig løsning

Et stråtag er den klimavenlig og bæredygtig tagløsning på markedet. Dette skyldes, at tækkerør storforbruger CO2 under væksten, ikke indeholder kemiske stoffer og udelukkende består af uforarbejdede organiske materialer.

Stråtaget isolerer og fungerer endvidere som en fantastisk naturlig klimaskærm: Køligt om sommeren og lunt om vinteren.

Få en totalløsning i Odder og Skanderborg samt Djursland og Midtjylland

Jeg er totalentreprenør, og leverer alle håndværksmæssige ydelser i forbindelse med et stråtag. Jeg laver alt fra tagkonstruktion, til påsætning af kviste og brandsikring. Den mangeårige erfaring sikrer dig et godt kvalitetsarbejde, hvor du kender alle trin i arbejdet. Jeg vejleder og rådgiver dig, til den løsning der passer til lige netop dine behov.

Jeg sætter en stor ære i, at være opdateret og benytter altid de nyeste processer, så dit tag holder længere.

Hvis du skal omtække dit hus, skal du fremover være opmærksom på de nye isoleringskrav, der er kommet i forbindelse med det nye bygningsreglement BR08. I mange tilfælde udløses nemlig et krav om efterisolering af tagkonstruktionen i forbindelse med en omtækning.

Vil du vide mere?

Ønsker du et stråtag eller skal du have omtækket det nuværende, står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg vejleder dig til den bedste løsning, så du er sikret den bedste mulige løsning. Jeg står for hele processen. Lige fra tagkonstruktionen til overleveringen af taget. Kontakt mig på tlf. 40 86 39 89 for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os