Renovering af stråtag

Jeg varetager renovering og reparationer af dit stråtag, så det holder sig flot i mange år frem. Faktorer som vind og vejr kan forårsage store stormskader, som hurtigt skal udbedres, så taget tager så lidt skade som muligt. Yderligere kan dyr som fugle og mår give anledning til bekymringer og forårsage huller og udtynding af strå.

Jeg tilbyder renovering eller udskiftning af stråtag, herunder også udskiftning af lægter og spær. Taget besigtiges altid og vurderes, hvorvidt der skal renoveres eller lægges nyt tag. Det kan ofte kun betale sig at lægge et helt nyt tag, hvis det nuværende er af ældre dato.

Reparationer af dit stråtag

Alge- og mosdannelser nedsætter ligeså tagets levetid og skaber et uens slid. Sliddet danner render i overfladen af taget, som forårsager, at regnvandet bliver ’hængende’.

Vores primære reparations- og vedligeholdelsesopgaver er:

  • Reparation af skotrender og utætheder
  • Udbedring af tagrygning/mønning
  • Afskæring af mos

Jævnlig vedligeholdelse

Jeg foreslår, at stråtaget gennemgår en jævnlig vedligeholdelse, for at sikre den optimale levetid og tæthed, så omfanget af reparationer kan reduceres. Jeg rådgiver og vejleder dig gerne, hvis du er i tvivl om dit tags stand.

Jeg laver et servicetjek på dit stråtag, så du undgår ubehagelige (og dyre) overraskelser. Jeg gennemgår jeres tag og udarbejder derefter en tilstandsrapport, således både I som bygherre kender tilstanden af jeres stråtag samt ved, hvilke ting der evt. bør udbedres.

Kontakt mig på tlf. 40 86 39 89, hvis du skal have repareret eller renoveret dit stråtag. Du kan læse mere her, hvis du skal have lavet en nyt stråtag.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os